Hjärtstartare Powerheart AED G5

  • 19 500 kr

Hel eller halvautomatisk hjärtstartare från Cardiac Science.


Artikelnummer: 11
Dela

Hel eller halvautomatisk hjärtstartare från Cardiac Science.

Se film om hjärtstartare

Cardiac Science Powerheart AED G5 är den första AED-enheten som kombinerar variabel eskalerande energi med snabba defibrilleringsstötar efter HLR på så kort tid som 10 sekunder. Powerheart G5 är alltid redo för utryckning och kan prestera när varje sekund räknas.

Robust och hållbar design för att klara av tuffare miljöer.

Powerheart AED G5 hjärtstartare har en patenterad Rescue Ready-teknik:
– Varje dag testar Powerheart AED alla de viktigaste komponenterna som batteriet, programvaran, elektriska kretsar och elektroderna(närvaro och funktion) för att säkerställa att de alltid fungerar.
– Varje vecka laddas högspänningselektroniken i AED-enheten upp delvis.
– Varje månad laddas högspänningselektroniken i AED-enheten upp helt.

Om något inte är som det ska byter Rescue Ready-statusindikatorn på AED-enhetens handtag färg från grönt till rött och en ljudsignal avges som talar om för användaren att enheten behöver service. Kort sagt är Powerheart AED alltid redo att rädda liv om en akut situation skulle uppstå.

Powerhearts RescueCoach-teknik:
Innebär att du får vägledning genom hela räddningsinsatsen. Omfattande röstmeddelanden guidar dig genom en mycket stressande situation.

Powerheart G5 AED har en praktisk textskärm:
Texten visas parallellt med röstmeddelandena. Detta är särskilt användbart för personer med nedsatt hörsel och i bullriga miljöer, och dessutom visar skärmen viktig information för den professionella räddningspersonalen när den anländer till platsen.

Ger anpassningsbar terapi med variabel eskalerande energi och synkroniserad defibrillering för behandling av olika typer av patienter och arytmier. Växla språk under en räddningsinstats med en enkel knapptryckning och överför snabbt räddningsdata via USB.

Garanti:
Varje AED täcks av sju års garanti – bland de längsta i branschen.
Cardiac Science har också fyra års fulldriftsgaranti på batteriet.