Hjärtstartare Philips HeartStart HS1

  • 16 748 kr

PHILIPS HEARTSTART HS1Philips Heartstart HS1 har utformats för vanliga människor som har hamnat i en akut situation.

Artikelnummer: M5066A-SE
Dela

PHILIPS HEARTSTART HS1
Philips Heartstart HS1 har utformats för vanliga människor som har hamnat i en akut situation. Med Philips hjärtstartare kan praktiskt taget vem som helst behandla en person som drabbats av hjärtstopp.

VÄGLEDER DIG GENOM VARJE STEG
Aktivera hjärtstartaren genom att dra i det gröna handtaget. Svenska röstanvisningar vägleder dig lugnt och tydligt genom hela processen – från hur du placerar ut varje elektrod på patienten till hur du utför hjärt-lungräddning och ger en strömstöt. Du får även hjälp med hur ofta du ska göra bröstkompressioner och blåsa in luft.

>> SE DEMOFILM HÄR <<

DAGLIGA SJÄLVTESTER
Philips HS1 utför självtester varje dag. Att hjärtstartaren blinkar grönt visar att allt är som det ska. Hjärtstartaren börjar larma och blinka rött om batteri eller elektroder behöver bytas. Eller om apparaten kräver någon annan service.

8 ÅRS GARANTI
Batteriets kapacitet är 200 elstötar och minst 4 år stand-by-tid. Philips HS1 är en av världens mest sålda hjärtstartare. Den har lång batteritid, 8 års garanti och är så gott som underhållsfri. Philips Heartstart HS1 är FDA godkänd och CE-märkt enligt MDD kraven 93/42/EEC och den väger endast 1,5 kg.