Little Anne QCPR 4-Pack

  • 10 703 kr

Produktbeskrivning:Little Anne QCPR 4-packMed den nya QCPR dockan kan du som instruktör se deltagarnas kvalitet på bröstkompressioner och inblåsningar


Artikelnummer: 9017072
Dela

Produktbeskrivning:Little Anne QCPR 4-pack

Med den nya QCPR dockan kan du som instruktör se deltagarnas kvalitet på bröstkompressioner och inblåsningar för upp till sex deltagare samtidigt. Genom en app kan du se till exempel om bröstkompressionerna är tillräckligt djupa och om inblåsningarna är godkända.
Genom appen instructor kan du som instruktör följa deltagarna i deras träning och efter övningen redovisa resultatet på en större skärm.

Levereras med:
4 st Little Anne QCPR
4 st Mjuk träningsmatta
1 st Rullväska för 4 st Little Anne
8 st Utbytesansikten
8 st Luftvägar
24 st Våtservetter
1 st Användarinstruktioner

Little Anne QCPR-4 pack är ett bra val om du ska ge utbildningar och kurser i hjärt-och lungräddning. Originaldockan Little Anne är en verklighetstrogen docka för träning av hjärt-lungräddning på vuxna, och nu erbjuder vi den med en uppdaterad teknik med tillhörande app, samt en SkillGuide som du kan köpa till. Tack vare appen och QCPR-feedbacken går det att se om den som tränar utför kompressioner och inblåsningar på ett korrekt sätt. Resultaten blir mätbara och läraren kan enkelt ge feedback om inte deltagaren utför momentet rätt.

Att dockan Little Anne har uppdaterats med QCPR-feedback har visat sig både underlätta inlärningen för eleverna vid utbildning och ge ett bättre resultat. Om någon elev behöver träna mer på något moment visas detta i appen. Appen bidrar till att sex elever kan övervakas samtidigt utan att något moment missas. På så sätt blir det betydligt lättare för instruktören att få en överblick över större grupper, samtidigt som deltagarna får detaljerad feedback och möjlighet att träna mer på svaga moment. Det här är en perfekt produkt för till exempel skolor, arbetsgrupper och liknande.