Stetoskop Littmann Classic III Monitoring Black Edition

  • 1 336 kr

Detta är Littmanns senaste Classic-stetoskop med uppdaterad design och teknik. Stetoskopet har två olika sidor för olika användningsområden. Den större sidan t

Artikelnummer: tcc229
Dela

Detta är Littmanns senaste Classic-stetoskop med uppdaterad design och teknik.

Stetoskopet har två olika sidor för olika användningsområden. Den större sidan passar till vuxna och den mindre bröststycket är bra för undersökningar på barn.

Stetoskopet har hög akustisk känslighet och maximal komfort. Detta är ett klassiskt verktyg för fysiska undersökningar och övervakning av patienter.

Littmann Classic III har en snygg traditionell Littmann-stil. Om du vill ha ett ännu mer traditionellt utseende kan du plocka av membranet på den lilla sidan och använda stetoskopet med öppen klocka.

Stetoskopet har ett teknik med flytande membran som gör att du enkelt kan höra olika frekvenser utan att behöva vända på bröststycket. Du styr vilka frekvenser du vill komma åt genom att endast justera trycket med bröststycket. Håller du det med lätt tryck så hör du ljud med låga frekvenser, har du ett lite fastare tryck så hör du de högre frekvenserna.

Stetoskopen är tillverkade i USA under strikta riktlinjer och kvalitetskrav för att du ska få ett stetoskop som du kan lita på. Kvalitetskontrollerna är noggranna och allt kontrolleras.

Littmann strävar efter en sak, att göra dagen lättare för vårdpersonal. Du som vårdanställd ska ha möjligheten att ha tillbehör och arbetsverktyg för att kunna sköta ditt jobb på ett så smidigt sätt som möjligt. Detta får du möjligheten till med ett stetoskop från Littmann.