Hjärtstartare Lifepak CR2 -halvautomatisk WiFi

  • 39 900 kr
  • 29 900 kr

Hjärtstartaren finns att köpa med eller utan väska Inkluderar "First responder kit" samt hjärtstartarskyltArtikelnummer: 83
Dela

Hjärtstartaren finns att köpa med eller utan väska
Inkluderar "First responder kit" samt hjärtstartarskylt

VI FÖRSÄKRAR DIN HJÄRTSTARTARE

Användarvänlig
Hjärtstartaren är mycket enkel att använda. Svenska röstanvisningar vägleder dig steg-för-steg genom hela processen.
>>PRODUKTVIDEO<<

Produktblad

QUIK-STEP™ Elektroder
Elektroderna är utformade för att gå snabbt och lätt att öppna, vilket minskar den tid som går innan en strömstöt kan ges. När elektroderna placerats på patienten samarbetar de med defibrillatorn för att analysera hjärtrytmen och ge en stöt, om det behövs. Elektroderna kan användas på både vuxna och barn.

BARNLÄGE
Barnläget kan nås genom att trycka på knappen BARNLÄGE. När defibrillatorn står i barnläge levererar den lägre energinivåer som är lämpliga för småbarn utan att man behöver byta elektroder. Barnläget justerar också HLR-coachning så att den passar för småbarn.

hlrCOACH™ återkopplingsteknik
Defibrillatorn ger HLR-coachning vid lämpliga tillfällen under pågående HLR. Ett metronomklick hörs i korrekt hastighet för bröstkompressioner för att vägleda behandlaren. Defibrillatorn känner också av om bröstkompressioner ges och anpassar röstinstruktionerna, om det behövs, för att hjälpa behandlaren att ge bästa möjliga vård.

Tekniken ClearVoice™
Detekterar bakgrundsbuller och justerar volymen automatiskt för att säkerställa tydliga anvisningar.

LIFELINKcentral™
Enheten kan anslutas med Wi-Fi. Med Wi-Fi uppkoppling och LIFELINKcentral kan du övervaka din CR2 och få automatiska e-postmeddelanden om utgångsdatum för ett batteri eller elektroder närmar sig, om ett utgångsdatum har passerats eller om defibrillatorn inte blivit godkänd vid ett självtest. Ett meddelande skickas också när en programuppdatering finns tillgänglig. Programuppdateringar kan installeras direkt från LIFELINKcentral AED-programhanteraren eller LIFENET-systemet.

LIFEPAK TOUGH™
IP-klass 55 för utmanande miljöer.

8-års garanti
Stöds av en 8-års garanti.

Batteri och elektroder:
Batteri och elektroder håller i 4 år.